Μειωτική Στήθους

Ii dole

Μειωτική Στήθους

Poalji  l0ve0fevil taj Uto Jul 12, 2011 7:56 am


Η μειωτική στήθος είναι η επέμβαση που αποσκοπεί στην μείωση του μεγέθους του μαστού και στην σύγχρονη ανόρθωσή του στήθους. Επίσης συμβαλλει στο να απαλλαγεί η ασθενής από έντονους πόνους στο λαιμό και στην πλάτη που προκαλούνται από το βαρύ στήθος και να βελτιωθεί η στάση του σώματός τους.Η μειωτική μαστού μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία εφοσον έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του στήθους.

Κατά την διάρκεια της επέμβασης το στήθος αναμορφώνεται ώστε η θηλή να βρεθεί σε πιο εμφανή και υψηλή θέση. Η περίσια του μαζικού αδένα και λίπους αφαιρείται μαζί με το δέρμα από την κάτω και πλάγια πλευρά του μαστού. Επίσης η θηλή που μπορει να έχει κι εκείνη μεγαλώσει, ακολουθώντας την μεγέθυνση του μαστού, μειώνεται για να γίνει ανάλογη με το νέο μέγεθος που θα έχει ο μαστός. Μετά την επέμβαση που γίνεται υπό γενική αναισθησία η ασθενής μένει στο νοσοκομείο για 1-2 ημέρες. Λεπτοί σωλήνες παροχέτευσης τοποθετούνται σε κάθε μαστό για να αποτρέψουν την συλλογή υγρών/αίματος και αφαιρούνται συνήθως με την έξοδο της ασθενούς από το νοσοκομείο.

Οι ουλές, οι οποίες συνήθως επουλώνονται καλά, βρίσκονται γύρω από την θηλή, κάτω από αυτήν, σε σχήμα ανάποδου T ,και κατά μήκος της υπομάστιας πτυχής.Μερικές φορές η επέμβαση μπορεί να γίνει με τομή γύρω από την θηλή και μία κάθετη κάτω απο αυτήν. Οι ουλές είναι μόνιμες και εμφανείς άμεσα μετά την επέμβαση αλλά με την πάροδο του χρόνου βελτιώνονται πολύ. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του μαστού η επέμβαση μπορει να γίνει και μέσω μιας μόνο κάθετης τομής αποφεύγοντας την μεγάλη οριζόντια τομή.Αυτή η τεχνική λέγεται Lejour ή καθετής ουλής μειωτική μαστού και μπορεί να γίνει μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.
_________________________
paneles fotovoltaicos
αυξητική στήθους

l0ve0fevil

Broj poruka : 104
Datum upisa : 11.07.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ii dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu